قهوه ساز اسپرسو 2 کاپ
رنگ قرمز ، سفید (کرم شیری) ، نارنجی
توضیحات :
اروپایی ها و آمریکایی ها که اکثر معتاد به قهوه هستند و اگر صبح به صبح، قهوه نخورند کل روزشون خراب میشه و خیلی هاشون معتقدند که اگر روز رو با یک فنجون قهوه عالی شروع کنی، همه چیز بهتر پیش میره.
همونطور که می دونید، پایه اکثر قهوه ها (ایتالیایی) اسپرسو هستش و برای لذت بردن از این قهوه عالی، حتما نباید هزینه های میلیونی کنید و دستگاه های تمام اتوماتیک بگیرید، چون اصل پروسه به این صورته که آب جوش با فشار باید از بین دانه های قهوه آسیاب شده رد بشه، و این قهوه ساز ها دقیقا همین کار رو براتون انجام میدند.
توضیحاتی درباره عملکردن اسپرسو ساز
۱:دستگیره سرپوش ظرف فراورده
۲:منفذ لوله ظرف فراورده که نوشیدنی قهوه از آن فوران میکند.
۳: لوله ظرف فراورده برای هدایت قهوه تولید شده به ظرف فراورده
۴: ظرف فراورده
۵: دسته ظرف فراورده
۶: قهوه موجود در سبد قهوه
۷: لوله زیرین سبد قهوه که آب داغ را به بالا هدایت میکند.
۸: آب
۹:محفظه نگهدارنده آب
۱۰: خروجی نوشیدنی حاصل شده برای ریختن در فنجان پذیرایی
۱۱: نوشیدنی قهوه تولید شده که در ظرف فراورده انباشته شده است.
۱۲: سوراخها یا فیلتر زیر ظرف فراورده که ترکیب آب و قهوه از درون آنها به ظرف فراورده هدایت میگردد.
۱۳: سبد قهوه محل قرار گرفتن قهوه آسیای شده (پودر قهوه)
۱۴:منافذ ریز کف سبد قهوه که آب داغ از دورن آنها روی گرد قهوه پمپاژ میشود.
دستوراتی طلایی برای تهیه ی قهوه اسپرسو
– برای شستن دستگاه جوش آور، صابون یا مواد شوینده به کار نبرید تنها قسمت های مختلف دستگاه را آب کشی کنید.
– دستگاه و فنجان ها را از پیش گرم کنید.
– از آب سرد و تازه استفاده کنید.
– مخزن را تا محل سوپاپ و نه بالاتر از آب پر نمایید
– بخش نگه داری پودرقهوه، کروپ، را خشک نمایید.
– قهوه بعد از آسیاب و بودادن باید در جای خشک، خنک ودور از نور نگهداری شود و در صورت امکان تنها زمان نوشیدن، آسیاب شود.
– تا لبه کروپ پودر قهوه بریزید و آن را صاف نمایید.
– قهوه را در صافی اندکی فشرده کنید.
مقدار قهوه ای که داخل کروپ میریزید بسیار مهم می باشد:
برای یک شات(فنجان) اسپرسو مقدار ۱۰تا ۱۴ گرم
و برای شات دوبل ۱۴ تا ۱۸ گرم قهوه مورد نیاز است.
درست پر کردن قهوه داخل کروپ بسیار مهم بوده وروی طعم قهوه موثر است .
– لبه های کروپ را از قهوه پاک کرده و آن را داخل دستگاه اسپرسو ساز قرار دهید.
– شعله را آمده کنید. کرما باید به رنگ قهوه ای مایل به سرخ تیره و نیز ملایم و در عین حال پهن باشد.
– زمان آماده شدن اسپرسو، همانگونه که از نامش پیداست حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه بیشتر نخواهد بود.
– پس از ورود بخار آب به کروپ، قهوه ی همراه با بخار از آن خارج می شود.
– پیش از نوشیدن برای از بین رفتن مزه ی دهان و آمادگی برای چشیدن طعم درست قهوه، یک لیوان آب بنوشید.
– قهوهی تازه درستشده اگر همان زمان نوشیده نشود، مزه اش را از دست میدهد. پس آن را به اندازه ای که می نوشید برای زمانی که می خواهید بنوشید، درست نمایید.
– قوری خیلی داغ است. برای سرد شدن نیاز به زمان دارد. سرد که شد با آب و بدون شوینده ها آن را تمیز نمایید.
نکته : ارسال رنگ بصورت رندوم می باشد
نظري براي اين محصول ثبت نشده است / شما اولین نفر باشید